E-trasee

Bãile Tușnad – Bastionul Apor

Comentarii: 26

Traseul turistic pornește din centrul stațiunii, de lângã parcarea situatã vizavi de biroul de informare turisticã. Trece pe lângã Hotelul Olt, parcurge strada Voința, pe lângã cofetãria Veverița, policlinica (baza de tratament balnear), izvoarele de apã mineralã Mikes- și Apor, dupã care ajunge la marginea pãdurii.

Harghita-Bãi

Comentarii: 9

Parcurgem partea de sus a pârtiei Csipike și apoi pârtia Miklós. Urmãrim marginea craterului vulcanic și uitându-ne spre nord observãm șaua de la care luãm drumul în partea stângã spre vest. Din șaua muntelui urmãrind creasta acesteia ajungem la stânca Kossuth, care reprezintã altitudinea cea mai mare a traseului.

Vârful Piatra Cherecului – Poiana Albã

Comentarii: 41

Traseul pornește din parcarea situatã lângã drumul national 12C, în apropierea debarcaderului de la Lacul Roșu. Dupã câteva minute de mers pe pantea abruptã întâlnim Vila Hãșmasul Mare. Pantea devine tot mai abruptã și traseul trece prin pãdure, ajungând la colibele situate în poiana de la poalele Pietrei Ghilcoș.

Pârâul Oii – Poiana Albã

Comentarii: 35

Pornim din centrul stațiunii, de lângã Restaurantul Lacul Roșu. Prima porțiune a traseului parcurge drumul national 12C, care trece prin stațiune. Pornind de la restaurant parcurgem drumul ce înconjoarã magazinele de suveniruri, apoi urcãm spre parcarea care se situeazã în apropierea debarcaderului.

Suhardul Mic

Comentarii: 61

Pornim din centrul stațiunii, de lângã Restaurantul Lacul Roșu. Parcurgem primele 200 de metri dealungul drumului national 12/C, dupã care trecem podul de peste pârâul Bicaz și ne îndreptãm spre Vila Bucur.

Meteo


Calendar